Einschreibung SPS II/III - Modul 1202

von Denise Keil

Die Einschreibung in die konkreten Gruppen für das Sommersemester 2017 ist vom 20. bis 26.03.2017 im Praktikumsportal Sachsen möglich und beginnt am 20.03.2017 um 9 Uhr.

Weitere Infos finden Sie hier.

Verschiebung der Sprechzeit (22.03.) bei Dr. Ronthaler

Die Sprechzeit bei Herrn Dr. Ronthaler am 22.03. kann leider nicht stattfinden und wird daher auf den 29.03.2017 13:00-14:00 Uhr verschoben.

Staatsprüfungen

Aktuelle Informationen zu den Staatsprüfungen (inklusive Informationen zur Tool-Einschreibung zur Schwerpunktwahl) finden Sie hier.

Culture Club: "After the Brexit: Working/ studying in Britain" (Dr Lise Jaillant, Loughborough)

What does it feel like to work and study in the United Kingdom today? The Brexit has created a great deal of uncertainties for “EU migrants,” i.e. citizens of the European Union who live or plan to live in Britain. Yet, British universities were overwhelmingly in favour of staying in the European Union, and the academic community remains a welcoming environment for non-British citizens. This talk will focus on the specific case of Loughborough University, in the East Midlands, to discuss the consequences of the Brexit on academics and students. It will also examine the opportunities that are still available to those interested in working and studying in Britain. (Poster)

Dr Lise Jaillant is Lecturer (Assistant Professor) in the School of the Arts, English & Drama at Loughborough University, UK. She is the coordinator of the Erasmus exchange programme, and has extensive experience of advising students interested in studying abroad.

Donnerstag, 06. April 2017, 19.00 Uhr
GWZ, Beethovenstr. 15, Raum 5.316

Nachholklausur Modul 04-ANG-1101

Die Nachholklausuren finden zu folgenden Terminen statt:

Literatur: am 20.04.2017, um 15:00 Uhr
im Neuen Seminargebäude, Raum SG 420

Kultur: am 20.04.2017, um 16:15 Uhr
im Neuen Seminargebäude, Raum SG 420

Sprechzeiten in der Semesterpause

Bitte beachten Sie, dass die Dozenten in der vorlesungsfreien Zeit andere Sprechzeiten anbieten. Eine Übersicht finden Sie hier.